Er din hjemmeside klar til besøgende?

Lad os hjælpe med at opbygge en ny konverterende hjemmeside

Hjemmesider er blevet virtuelle butikker, historiebøger, mødesteder og legepladser.
De hjemmesider vi bygger, tager udgangspunkt i brugeren. Vores team overvejer alt fra branding, personalisering og brugerrejser til søgemaskineoptimering og sideindlæsnings tider.
Hjemmesider i dag er komplicerede og med avancerede funktioner. Vi træner og certificerer vores team, samtidig med at vi styrker vores partnerskaber med større platforme og udbydere. Denne ekspertise bruges på alle websteder og platforme.
Vi kan hjælpe dig med at øge dit salg gennem datadrevet webudvikling og design med fokus på konverteringsraten og bundlinjen. Vores specialister kan hjælpe dig med at analysere brugeradfærden på din hjemmeside, og hele tiden opdatere så du øger konverteringsraten. Vi bruger værktøjer som Google Analytics og Hotjar, for analysere brugeradfærd på din hjemmeside.

Hvorfor er konverteringsraten vigtigt?

Konverteringsoptimering er vigtig, da brugerene besøger din hjemmeside på tværs af platforme. Den gennemsnitlige bruger besøger din hjemmeside gennem mobil først, og på desktop derefter før de foretager et køb. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er optimeret på tværs af devices og platforme.

Hvordan kan vi hjælpe dig med en hjemmeside?

Vi har som nævnt en datadrevet tilgang til webdesign og vores fokus er, at få brugerne til at udføre handling på din hjemmeside. Vi tager udgangspunkt og analysere på specifikke KPI’er, så vi kan sørge for at skabe en løsning som konvertere dine brugere fra besøgende til kunder.

Snak med vores designere og udviklere om den bedste løsning til dig