Har du styr på annoncering på de sociale medier?

Social Media Marketing

Udpluk af vores kunder

Lær om vores strategi for markedsføring på sociale medier

Annoncering på sociale medier et vigtigt element, da folk hænger ud og føler sig godt tilpas der. Deling af billeder, kommentarer til produkter og services på sociale medier er blevet en norm.


Når vi planlægger og arbejder med vores kunders sociale medier annoncering, tager vi udgangspunkt i kvalificeret data. På den måde sikrer vi, at virksomheden får mest muligt ud af sit budget i forhold til de målsætninger, der er i virksomheden.


Derfor ser vi det sociale som en vigtig del af marketingmixet, hvilket gør det muligt for os, at komme dybere i kontakt med vores målgrupper. Vores eksperter inden for sociale medier hjælper dig med at få de bedste resultater fra Facebook, Instagram med mere.


Strategien for sociale medier indgår i en bredere marketingstrategi og forbinder dig med dine kunder.

Datadreven Annoncering Og Målbare Resultater

Vi tænker hele løsninger og måler alle aktiviteter, for på den måde kan vi skabe de bedste resultater. Vi arbejder med alle aspekter af digital annoncering, hvad enten målsætningen er lead generering, branding eller salg.


For os er det vigtigt at bruge data som baggrund for både medieplanlægning og optimeringer. Annoncering starter derfor med en analyse af målgruppen og markedet, for at sikre at annonceringen planlægges til de rette medier, på det rette tidspunkt og til den rette pris. Annonceringskampagner optimeres løbende i henhold til konverteringsdata og målsætninger. Afsluttende rapportering synliggør opnået ROI samt anbefalinger til fremadrettet annoncering.

Tillidsfulde mennesker inspirerer andre mennesker

Brug Indflydelsesrige Influencers

Mennesker elsker at følge folk de beundrer. Adfærdspsykologi har tydeligt demonstreret kraften i social indflydelse.


Dette er grunden til, at vi oprettede Influmen som vores influencer strategi. Vi administrerer og rekrutterer indflydelsesrige influencers.


Vores team hjælper kunder med at nå deres forretningsmål ved hjælp af sociale netværk.


Vi designer kampagner, opretter indhold, styrer partnerskaber mellem brands og influencers og sporer resultaterne for løbende at optimere hvert projekt. Ved at sikre indholdets integritet og relevans stimulerer vi organisk formidling og opnår et højt afkast.

Vi kan hjælpe med følgende platforme

Hvor kan man annoncere

Facebook

Facebook giver en lang række muligheder for segmentering og udformning af annoncer og budskaber, som gør mediet til en effektiv kanal til at komme i kontakt med sin målgruppe.

LinkedIn

LinkedIn er et af verdens største forretningsmæssige sociale medier og i Danmark er der over 2 millioner aktive LinkedIn brugere. LinkedIn tilbyder mange marketingmæssige muligheder.
Lad os tale sammen

Få rådgivning af vores SoMe eksperter

Lad os tage en snak om dine muligheder, få en gratis konsultation med vores eksperter

Hej med dig 👋

Vi vil gerne hjælpe dig.
Send os en besked eller lad os ringe dig op!

Skal vi ringe dig op?