Søgemaskine Marketing

Har du styr på Jeres Return On Advertising Spend’- ROAS?

Lær om forskellen på SEO og SEA

Helhedsorienteret Strategi

Hvad er SEM

Vi tror på en helhedsorienteret strategi, derfor har vi taget SEO og SEA under et tag som vi kalder Søgemaskine Marketing (SEM). For at få mest ud af dine annoncer, skal den tekniske del på din hjemmeside spille, på denne måde opnår vi højre konverteringer og kampagneprofit (‘Return on Advertising Spend’- ROAS). Dette medføre at vi også opnår et højre rank hos søgemaskinerne og dermed også flere organiske søgeresultater.

Søgemaskine Optimering

SEO

Søgemaskine optimering (eller SEO) handler kort sagt om at opnå bedre synlighed i søgemaskinerne – f.eks. Google.
For ikke at gå glip af et stort forretningspotentiale, er det derfor afgørende at arbejde ud fra en overordnet SEO-strategi, der sikrer bedre resultater og synlighed i søgemaskinerne.

Søgemaskine Annoncering

SEA

Som en del af en helhedsorienteret digital strategi hører digital annoncering.
Når vi planlægger og arbejder med vores kunders annoncering, tager vi udgangspunkt i kvalificeret data. På den måde sikrer vi, at virksomheden får mest muligt ud af sit budget i forhold til de målsætninger, der er i virksomheden.

Datadreven Annoncering Og Målbare Resultater

Vi tænker hele løsninger og måler alle aktiviteter, for på den måde kan vi skabe de bedste resultater. Vi arbejder med alle aspekter af digital annoncering, hvad enten målsætningen er lead generering, branding eller salg.
For os er det vigtigt at bruge data som baggrund for både medieplanlægning og optimeringer. Annoncering starter derfor med en analyse af målgruppen og markedet, for at sikre at annonceringen planlægges til de rette medier, på det rette tidspunkt og til den rette pris. Annoncerings kampagner optimeres løbende i henhold til konverteringsdata og målsætninger. Afsluttende rapportering synliggør opnået ROI samt anbefalinger til fremadrettet annoncering.

Vi løser problemer

Hvad kan vi gøre for dig?

Social Media

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

SEO

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

PPC

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

Vil du booste din virksomhed i dag?

skriv til os og lad os snakke om Jeres muligheder

small_c_popup.png

Hør hvordan vi hjælper vores kunder

Lad os tage en snak om Jeres muligheder