Links kan forbedre en hjemmesides placering

Linkbuilding

Med den rette linkbuilding-strategi bliver det muligt at forbedre en hjemmesides placering og synlighed i søgemaskinerne.
Det kræver en effektiv indsats på flere parametre at opnå en forbedring i synlighed og placeringer, samt at kunne tiltrække flere kunder via SEO-trafik, men linkbuilding er stadig af høj betydning.

Vidste du at…

Linkbuilding er et vigtigt element i søgemaskineoptimering, da gode, relevante links til et website bidrager positivt til at få siden højere op i søgeresultaterne.
En god, klar strategi for linkbuilding er nødvendig for at sikre, at det er de rette kvalitetslinks, siden får. Hvis links er af dårlig kvalitet, kan arbejdet have negativ effekt og man risikerer at blive straffet af søgemaskinerne i stedet.
Marketing Mind's SEO pyramide

Derfor er linkbuilding vigtigt for din virksomhed

Der er flere søgninger på Google end nogensinde, og en søgning er oftest led i den samlede beslutningsproces for både B2B og B2C virksomheder.
Linkbuilding kan være meget effektivt for at øge et websites placeringer på Google. Med en effektiv linkbuilding-strategi og udførelse, bidrages der til at websitet placeres bedre i søgeresultaterne, og sandsynligheden for at en potentiel kunde klikker på det pågældende website fremfor en af konkurrenterne er høj.
Bedre synlighed og højere placeringer, giver som udgangspunkt mere trafik og et potentielt øget salg.

Sådan virker det

Der findes flere forskellige måder at arbejde med linkbuilding på, hvor naturlige links fra hjemmesider, der linker på grund af godt og relevant indhold er de bedste, men samtidig også sværeste at påvirke. Linkbuilding kan dog fungere via skabte links, hvor man aktivt opsøger og eventuelt placerer links til hjemmesiden.

Andre SEO elementer

Søgeordsanalyse

Vi laver en grundig søgeordsanalyse, der viser hvilke søgeord din målgruppe anvender når de søger. På baggrund af denne indsigt udvikler vi din indholsstrategi.

Teknisk analyse

Vi laver en komplet analyse af hjemmesiden hvor vi tager højde for SEO faktorer der sikre hjemmesiden bedre indeksering og højere søgeresultater.

Tekst produktion

Vi assisterer med produktion af relevant SEO optimeret indhold for maksimal effekt og resultater.

Lad os snakke om Jeres muligheder