Hvad fortager brugerne sig på din hjemmeside?

Google Analytics

Google Analytics giver indsigt i et websites trafik og de besøgendes adfærd. Det er muligt at måle resultaterne og giver derfor en fordelagtig mulighed for at få indblik i, hvilke dele og aktiviteter, der kan optimeres for at forbedre resultaterne, der skabes via websitet.
Analytics giver mulighed for at opsætte dashboards med lige præcis de informationer og KPI’er, som er relevante for den enkelte medarbejder, hvilket gør det nemt at anvende i det daglige arbejde.

Derfor skal din virksomhed implementere Google Analytics

Google Analytics giver et overblik over hjemmesiden præstation, derudover et indblik i hvad, der kan optimeres og tilpasses i forhold til de besøgendes adfærd på hjemmesiden.
Det er muligt at se hvilke trafikkilder, der giver trafik og konverteringer, samt hvordan brugerne engagerer sig og navigerer på hjemmesiden, og det er muligt at sammenligne KPI’er over tid.
At kende sine data via Google Analytics kan gøre stor forskel på resultaterne på tværs af alle aktiviteter, virksomheden foretager.

Sådan virker Google Analytics

Ved at implementere Google Analytics scriptet på hjemmesiden, f.eks. via Google Tag Manager, får man mulighed for at tracke trafikken, som Google Analytics indsamler til overskuelige rapporter med netop den data, som du har behov for.
I Analytics kan man opsætte konverteringsmål, event-tracking, e-commerce tracking og avancerede rapporter, som alt sammen skaber et grundigt overblik over websitets resultater.

Primære fordele ved Google Analytics

Google Analytics giver en række muligheder, der vil gøre det nemmere at få overblik over resultaterne på en hjemmeside, derudover giver det mulighed for at optimere både trafikken og indholdet på hjemmesiden.

Andre analytiske elementer

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et effektivt og fleksibelt system, der giver mulighed for nemt og hurtigt at administrere tags og koder på et website uden at involvere eventuel IT eller webafdeling

Quick facts

Google Analytics er gratis og er verdens mest udbredte web-analyse værktøj. Op mod 70% af alle hjemmesider har således installeret Google Analytics

Få rådgivning af vores analytikere