Facebook er verdens største sociale netværk

Facebook

Udpluk af vores kunder

Hvordan fungere Facebook Annoncering

Facebook er verdens største sociale netværk med over 1,7 mia. brugere og over 1 mia. daglige brugere i hele verden. Facebook giver en lang række muligheder for segmentering og udformning af annoncer og budskaber, som gør mediet til en effektiv kanal til at komme i kontakt med sin målgruppe, og få skabt en tillidsbaseret relation til dem.

Facebook kan være et ideelt markedsføringsredskab, da man meget nemt og hurtigt kan nå ud til en bred del af sin målgruppe med det rette budskab.

Derfor skal din virksomhed benytte sig af Facebook Annoncering

Benyttes Facebook annoncering opnås en lang række muligheder for at tilpasse sine annoncer så man optimerer brugen af sit kampagnebudget, og mindsker budgettet for annoncering til irrelevante brugere.

Facebook giver mulighed for at segmentere annoncer i forhold til f.eks. geografi, demografi, interesser, grupper og sprog.

Sørg for at kende markedet og målgruppen samt målsætningen inden Facebook annoncering påbegyndes. Således opnås det bedste resultat samt bedst udnyttelse af budgettet. At tracke Facebook annoncer og analysere resultaterne i f.eks. Google Analytics giver de bedste indsigter i resultaterne og mulighed for hele tiden at forbedre sin tilstedeværelse på Facebook.

Sådan virker annoncering på Facebook

Annoncering på Facebook er auktions- og relevansbaseret. Annoncerne kan enten vises infeed, hvor annoncen vises i brugerens nyhedsstrøm og går uden om eventuelle adblock programmer, eller som højreside annoncer.


Infeed annoncerne er oftest de mest effektive, da de giver mulighed for at få et kompliceret budskab ud til målgruppen, hvorimod højreside annoncerne giver en stor synlighed, men ikke nødvendigvis høj interaktion. Annonceformen på Facebook afhænger af, hvilket formål din annonce har.


Annoncerne kan enten udarbejdes med formålet at øge trafikken til website, websitekonverteringer, engagement på et opslag, likes af Facebook side, installation af app eller videoafspilninger.

Primære fordele ved Facebook annoncering

Med Facebook annoncering fås et værktøj der giver en mulighed for at nå ud til målgruppen lige der, hvor de befinder sig med tillidsbaserede budskaber og engagement.

Vi kan hjælpe med følgende platforme

Andre Sociale Medier

LinkedIn

LinkedIn er et af verdens største forretningsmæssige sociale medier og i Danmark er der over 2 millioner aktive LinkedIn brugere. LinkedIn tilbyder mange marketingmæssige muligheder.

Instagram

Instagram giver en lang række muligheder for segmentering og udformning af annoncer og budskaber, som gør mediet til en effektiv kanal til at komme i kontakt med sin målgruppe.
Lad os tale sammen

Få rådgivning af vores SoMe eksperter

Lad os tage en snak om dine muligheder, få en gratis konsultation med vores eksperter

I morgen skal være bedre end i går

Hej med dig 👋

Vi vil gerne hjælpe dig.
Send os en besked eller lad os ringe dig op!

Skal vi ringe dig op?