Vi skaber digitale relationer

Mulighederne for at skabe digitale relationer og salg er på sit højeste. 93% af danskerne færdes online gennem hele dagen og er hele tiden tilgængelige, vi bruger mere tid end nogensinde på sociale medier, læser nyheder, ser film etc., derfor har vi gennem tiden opbygget et naturlig digitalt filter og vores krav til reklamer er blevet meget høje.
Hos Marketing Mind hjælper vi ikke bare med at sætte den rette strategi, men vi sørger for at den hele tiden optimeres. Vi tjekker dagligt op på kundernes adfærd samt de nyeste trends og data bliver løbende registreret. Med den baggrundsviden kan vi ikke kun forbedre den digitale indsats, men også salg, service og selve produktet.
Denne process gør at analyse ikke blot bliver afrapportering, men direkte en konkurrence fordel.
0
% af danskerne færdes online

There’s no point rowing harder if you’re rowing in the wrong direction.

Kenichi Ohmae (1999)

Framework

Hos Marketing Mind anvender vi SOSTAC frameworket til udarbejdelse af digitale strategier.

Har din virksomhed allerede en digital strategi, hjælper Marketing Mind gerne med et strategi review med efterfølgende anbefalinger til forbedringer. Alternativt kan vores konsulenter rådgive om specifikke markedsføringskanaler som SEOSEA, bannerannoncering eller forbedring af konverteringsrater på din virksomheds website.

SITUATION ANALYSIS

OBJECTIVES

STRATEGY

TACTICS

ACTIONS

CONTROL

Lad os snakke om Jeres muligheder