Vores Services

Hvordan kan vi hjælpe din forretning

En trin-for-trin plan til succes

Fuld Service Marketing Bureau

Med flere års erfarring indenfor digital marketing, ved vi hvad vi snakker om.
Data giver viden. Med vores erfaring inden for datavidenskab og -analyse samt vores innovative arbejde, måler og fortolker vi data for at give brugerindsigt og forretningsværdi.

Digital Strategi

Hver virksomhed har brug for en rådgiver, der forstår deres vision og mål. Med vores erfaring og et spektrum af kunder, hjælper vi Jer med at forstå Jeres kunder og dermed skabe succes.

Søgemaskine Marketing

Vi kører vellykkede kampagner med en nøje overvejet strategi, der har empati for brugerens sindstilstand i hvert øjeblik. Heri kan du læse meget mere om SEO og SEA.

Social Media Marketing

Skab kontakt til Jeres brugere gennem sociale medier mens de er mest afslappede og åbne for social kontakt. Heri kan du bl.a. læse meget mere om Facebook annoncering.

Hjemmeside

Med en datadrevet tilgang, øger vi konverteringsraten på din nye men ligesåvel eksisterende hjemmeside.

Grafisk Design

Få det grafiske udtryk i bannere til at afspejle dit brandværdi.

Foto & Video

Øg din konverteringsrate med hjælp fra kreativt indhold som video og foto.

Web Analyse

Oversæt data til praktisk indsigt for at forbedre og optimere digitale kampagner

SEO

Eksponere din virksomhed online med SEO

SEA

Lig i toppen af søgeresultaterne med Google Ads

Stig til toppen

Øg salget

Ved at benytte den nyeste teknologi kan vi kommunikere på en præcis, personlig og rettidig måde. Lad os engagere dine brugere og inspirere dem til handling.

Regn med os

ROI-eksperter

For at få mest ud af dine annoncer, skal den tekniske del på din hjemmeside spille, på denne måde opnår vi højre konverteringer og kampagneprofit (‘Return on Advertising Spend’- ROAS).

Bliv ved og ved

Best Practices

Vi arbejder med en brugercentreret tilgang. Økosystemet er bygget op omkring brugeren med et utal af digitale kontaktpunkter integreret for at forfremme brugeroplevelsen.
Digital Marketing

Vi har måske svaret

Spørg os om hvad som helst

Når vi planlægger og arbejder med vores kunders sociale medier annoncering, tager vi udgangspunkt i kvalificeret data, derfor er ikke et rigtigt svar, da det afhænger af din målgruppe og data herfra.
Det korte svar er, NEJ det skal du ikke, du skal være på de platforne der er relevant for din virksomhed og hvor dine kunder befinder sig.
Indhold er punkt to på vores SEO-pyramide, så svaret er JA. Hjemmesidens indhold skal stemme overens med målgruppens søgeadfærd.
Der er ikke nogen genvej til boosting af en virksomhed, det er en vedvarende process, dog kan man via Google Ads købe sig til eksponering.
Hos Marketing Mind prøver vi så vidt muligt ikke at skelne mellem online og offline, da disse ofte går hånd i hånd. Med det sagt, så er print absolut ikke dødt!
Vores bedste råd vil være at have en god forretningsplan, herefter kan man ligge en solid digital strategi for at opnå ens mål.
Vi er netop et fuld service marketing bureau. Vi prøver så vidt muligt at holde alt in-house, da dette er med til at skabe tillid og bedre dialog mellem os og vores kunder.
Vi overlader vores arbejde og kunder definere vores succesrate, men vores filosofi går på at “I morgen skal være bedre end i går”.

Vi bestræber os på at gøre vores kunder glade

Så lad os være glade sammen

grafisk-design
small_c_popup.png

Hør hvordan vi hjælper vores kunder

Lad os tage en snak om Jeres muligheder