Vores lille historie​

Om os

Har du brug for et et datadrevet marketingsbureau der skaber værdi? Vi arbejder på at strategien matcher kundens virkelighed og behov.

Hvem er vi

Hos Marketing Mind er vi en samling af folk med baggrunde, indenfor bl.a dataanalytikere, marketing, forretningsudvikling, konceptudviklere, web-udviklere og designere. Fælles for os alle er vores passion for at skabe vækst for vores kunder.

Datadreven annoncering og målbare resultater

Vi arbejder alle ugens dage på at tilføre nye dimensioner til vores kunders forretning, produkter eller services.
Vi levere en fullservice oplevelse i tæt samarbejde med kunden, og hjælper dig som kunde hele vejen fra ide til lancering.
Vi tilbyder professionel SEO tjenester, der hjælper hjemmesider med at øge deres organiske søgning for at konkurrere om de højeste placeringer – også når det kommer til yderst konkurrencedygtige søgeord.
Hos Marketing Mind arbejder vi på at strategien matcher kundens virkelighed og behov. Vi bestræber os ikke efter at skelne mellem online og offline, da disse mange gange går hånd i hånd.

Vores arbejds filosofi

“I morgen skal være bedre end i går”

Det er en filosofi der fylder meget hos os. Og for at det ikke skal blive ved forsøget, sørger vi løbende for at dele vores erfaringer og tage stilling til den måde vi arbejder.

Udpluk af kunder

Lad os mødes til en kaffe

Kontakt os allerede idag

Har du nogle spørgsmål? Send os en email til hello@marketingmind.dk eller benyt vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt snart.