Vores lille historie​

Hvem er vi

Hos Marketing Mind er vi et team forskellige med baggrunde, indenfor bl.a marketing, forretningsudvikling, dataanalytikere, web-udviklere og designere. Fælles for os alle er vores passion for at skabe vækst for vores kunder.

Vores filosofi

“I morgen skal være bedre end i går”

Det er en filosofi der fylder meget hos os. Og for at det ikke skal blive ved forsøget, sørger vi løbende for at dele vores erfaringer og tage stilling til den måde vi arbejder.

Datadreven annoncering og målbare resultater

Vi arbejder alle ugens dage på at tilføre nye dimensioner til vores kunders forretning, produkter eller services.
Vi levere en fullservice oplevelse i tæt samarbejde med kunden, og hjælper dig som kunde hele vejen fra ide til lancering.
Vi tilbyder professionel SEO tjenester, der hjælper hjemmesider med at øge deres organiske søgning for at konkurrere om de højeste placeringer – også når det kommer til yderst konkurrencedygtige søgeord.
Hos Marketing Mind arbejder vi på at strategien matcher kundens virkelighed og behov. Vi bestræber os ikke efter at skelne mellem online og offline, da disse mange gange går hånd i hånd.

Udpluk af teknologier vi arbejder med

Google

Ads, Analytics, Tag Manager, Search Console, Ad Manager, Marketing Platform, Data Studio

Adobe Creative Cloud

Illustrator, Photoshop, InDesign, Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Dreamweaver, Analytics

Platforme

Wordpress, Google, Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, TikTok, Mailchimp, Outlook

Kontakt os allerede idag

Har du nogle spørgsmål? Send os en email til hello@marketingmind.dk eller benyt vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt snart.