Vi glæder os til at høre fra dig

Karriere hos Marketing Mind

Er du vores kommende kollega?

Believe you can and you’re halfway there.

Vi er altid på udkig

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning samt dit CV, det kan være vi netop mangler en med dine kompetencer.

Ledige stillinger

Der er pt ingen ledige stillinger, tilmeld dig vores jobbagent og vær den første til at modtage nye jobopslag i indbakken.

Kort om os

Hos Marketing Mind er vi en samling af folk med baggrunde, indenfor bl.a dataanalytikere, marketing, forretningsudvikling, konceptudviklere, web-udviklere og designere. Fælles for os alle er vores passion for at skabe vækst for vores kunder.

Vi levere en fullservice oplevelse i tæt samarbejde med kunden, og hjælper dig som kunde hele vejen fra ide til lancering.

Vores arbejds filosofi er, at i morgen skal være bedre end i går.

Om at arbejde hos os

Søger du en karriere inden for digital markedsføring? Medarbejderne hos os oplever en energisk og ambitiøs virksomhed, der arbejder målrettet efter at sætte nye standarder for opfattelsen af en digital virksomhed.


Vi honorerer vidensdeling og selvstændig tænkning, og vores engagerede medarbejdere brænder for at udvikle deres karriere inden for digital markedsføring.


Vi fokuserer ikke på CV’et, men på evner og personlighed. Vi tror på, at der opstår en konstruktiv dynamik mellem medarbejdere med forskellige baggrunde, som fører til bedre og mere originale løsninger for vores kunder.

Lad os tale sammen

Vil du vide mere om os?

Lad os tage en snak om dine muligheder, få en gratis konsultation med vores eksperter

Hej med dig 👋

Vi vil gerne hjælpe dig.
Send os en besked eller lad os ringe dig op!

Skal vi ringe dig op?